Kymenlaakson partiopiirin haetaan järjestökoordinaattoria

Suomen Partiolaiset hakee vakituiseen työsuhteeseen järjestökoordinaattoria tukemaan ja edistämään partion harrastamista ja kasvua Kymenlaakson partiopiirin lippukunnissa.

Työpaikkailmoituksen löydät Suomen Partiolaisten verkkosivuilta sekä alle kopioituna.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen järjestökoordinaattoria tukemaan ja edistämään partion harrastamista ja kasvua Kymenlaakson partiopiirin lippukunnissa.

Lippukunta on partion päätoimintayksikkö, joka järjestää monipuolista harrastustoimintaa lapsille ja nuorille sekä tarjoaa mielekkään ympäristön aikuisille osallistua vapaaehtoistoimintaan. Järjestökoordinaattorin päävastuulla on partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen siten, että partio harrastuksena pysyy laadukkaana sekä turvallisena ja harrastajien määrä kasvaa. Työssä onnistuminen vaatii aktiivista osallistumista erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin eri puolilla partiopiirin toiminta-aluetta.

Järjestökoordinaattorin monipuoliseen työnkuvaan kuuluu vapaaehtoisten tukeminen ja nuorten ohjaaminen, toiminnan markkinoiminen, lippukuntien perustamisen tukeminen, aktiivinen viestintä, tapahtumien järjestäminen, varainhankinnan koordinoiminen, yhdistyksen hallinnon asianmukainen hoitaminen sekä ongelmatilanteiden ratkominen. Lippukuntatyön lisäksi koordinaattorin tehtävään kuuluu tukea partiopiirin vapaaehtoisista koostuvia ryhmiä ja osallistua heidän kanssaan aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.

Olet sopiva henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy:

  • tehtävään soveltuva koulutus
  • kiinnostusta lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen
  • kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
  • erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

Hakijoilta edellytetään Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä, kykyä aikatauluttaa oma työnsä, työskennellä itsenäisesti, sekä oma-aloitteisuutta tarttua puhelimeen myös pulmatilanteissa.

Työ on kokoaikainen (38 h 45 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Työn sijaintipaikkana on Kymenlaakson partiopiiriin kuuluvat kunnat sekä kaupungit, joten ajokorttia ja auton käyttöä edellytetään. Toimisto sijaitsee Kouvolassa.

Työsuhde solmitaan Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n kanssa. Lisätietoja antaa SP-FS järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055 tea.hurme@partio.fi sekä Kymenlaakson Partiopiiri ry:n piirinjohtaja Elina Toimela, elina.toimela@partio.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostilla viimeistään 22.5.2019 tea.hurme@partio.fi. Työhaastattelut pidetään 3.6. Kouvolassa. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan elokuun 2019 alussa.