Piiri tarjoaa kuljetukset: Johtajatulet & EXPLO 2019

Nyt kannattaa lähteä Kymiä kauemmas! Piiri tarjoaa Johtajatulien osallistujille ilmaisen bussikuljetuksen, sekä SamoajaEXPLO -osallistujille junaliput.

Johtajatulien bussi lähtee perjantaina Kotkasta kello 17.00 ja jatkaa Kouvolan kautta ( n. 17.40) kohti Evoa, jossa tapahtuma järjestetään. Kotiin lähdetään samaa reittiä sunnuntaina ohjelman päätyttyä, noin klo 14. Evon leirialue asettaa omat rajoitteensa pysäköitävien henkilöautojen määrälle, eikä se useimmissa tapauksissa ole ympäristönkään näkökulmasta se optimaalisin vaihtoehto.

Johtajatulien bussikuljetus on maksuton ja avoin myös EVP-osallistujille ja muiden piirien partiolaisille. Kyytiin mahtuu enintään 50hlöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Johtajatulien järjestäjät toivovat, että paikalle saavutaan ensisijaisesti yhteiskuljetuksin, sillä parkkitilaa on hyvin rajallisesti.

Ilmoittaudu ilmaiseen bussikuljetukseen tästä: kuksaan.fi/28862

SamoajaEXPLO järjestetään Riihimäellä 18-20.10.2019. Piiri kustantaa kaikille osallistujille junamatkat tapahtumaan ja takaisin kulukorvausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen Exploon on Kuksassa elo-syyskuussa 2019. Lisätietoja: https://www.partio.fi/nyt/explo/.