Syyskokous 2019: Kutsu + materiaalit

Piirin Syyskokous 9.11.2019, Nuorten Paikka, Kouvola

Piirin syyskokouksessa käsitellään sääntömääräisiä kokousasioita, esitellään piirin kehityssuunnitelma, jaetaan ansioituneille piirin jäsenille ansiomerkkejä ja valitaan uusia piirihallituksen jäseniä. Suomen Partiolaisten puheenjohtaja piipahtaa myös paikalla.

Tervetuloa kaikki partionjohtajavaltakirjan omaavat ja lippukuntien valtuuttamat henkilöt. Kokous alkaa klo 14, kahvittelut klo 13.30. Kokoontumispaikkana on uusi Kouvolan Nuorten paikka osoitteessa Kouvolankatu 28.

Syyskokouksen materiaalit on postitettu lippukuntiin viikolla 43. Materiaalit voit ladata myös alta.

Kokouksen jälkeen järjestetään johtajiston vuosittainen gaala, Kymiball. KymiBall ilmoittautumiset 1.11. mennessä kuksaan.fi/30987.