Noppa 2020 – ohjelmaa kokouksiin: ennakkotehtävä Betonipeli

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen: http://kymenlaaksonpartiopiiri.fi/tapahtumat/noppa-2020-sudenpentu-ja-seikkailijakilpailut/

Palapeli, muistipeli, korttipeli, pakopeli… Myllykosken Koskikarat vie laumat ja joukkueet matkalle pelien äärelle sunnuntaina 13.9.2020! Noppa-kilpailussa pentueet ja vartiot hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa.

Myllykoskella järjestettävissä kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Ja mikä parasta, pelillisiä aktiviteetteja on tarjolla kevään mittaan enemmänkin ja niiden kaikkien myötä kisakuume kasvaa! Saadaanko tänä keväänä lauma ja joukkue mukaan ihan joka lippukunnasta? Kisailijoiden kuljetukset kisapaikalle ja takaisin onnistuvat junalla sekä Kotkan että Kouvolan suunnasta.

Peli- ja kisailufiilistä voitte lähteä nostattamaan vaikka saman tien vuoden 2014 Suurjuhlaan valmistellun, pieniltä osin päivitetyn Betonipelin myötä. Pelistä riittää hauskaa aktiviteettia koko laumalle – pyydähän se itsellesi piiritoimistolta ja voit noutaa sieltä pelin paperiversion. Alla myös linkki ja leikinjohtajan ohjeet peliin!

Betonipeli vol. 2: https://drive.google.com/file/d/1Z9GAH4SYKemdXtPj0mUEy2CiQmKAqf4N/view

Betonipeli vol. 2, leikinjohtajan ohjeet: https://drive.google.com/file/d/1mKMfiszNluL2XfdxjDOjw6u7e9xZ7VBR/view

Jaa kuva laumastasi tai vartiostasi Betonipelin tiimellyksessä tunnisteella #noppakymi2020, tägää @kymipartio ja näin osallistut huiman palkinnon arvontaan! Myös muut pelilliset kuvat huomioidaan!