Partiotoiminta toistaiseksi tauolle myös kymissä koronaviruksen takia

Kymenlaakson Partiopiiri ry toimii yhteisessä linjassa Suomen Partiolaisten sekä muiden partiopiirien kanssa ja suosittelee lippukunnilleen, että viikoittaiset tapaamiset perutaan ja retket siirretään tai perutaan ainakin 15.4. asti. Haluamme partiolaisina näyttää esimerkkiä omalla toiminnallamme, ja ehkäistä viruksen leviämistä mahdollisimman tehokkaasti. Paniikkiin ei kuitenkaan ole syytä.

Piirin tapahtumat on peruttu ainakin viikolle 16 asti, joitakin tapahtumia myös siirretään pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. 19.3.2020 pidettäväksi ilmoitettu piirin sääntömääräinen kevätkokous siirretään myös. Järjestökoordinaattori työskentelee etänä ainakin 31.3. asti, tänä aikana piiritoimistolla ei ole asiakaspalvelua, vaan se tapahtuu muuten normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla.

Mikäli kysyttävää aiheeseen liittyen tulee, voit olla yhteydessä järjestökoordinaattori Anne Heilalaan: 050-4000444 tai anne.heilala@partio.fi. Median tiedottamisesta vastaa Suomen Partiolaiset.