Avoimet pestit

Haluatko oppia uutta, mahdollistaa partion sekä heittäytyä seikkailuun? Mahtavaa, etsi näistä itsellesi sopiva pesti!

Kymenlaakson partiopiirin toimintaa pyörittää lukuisat vapaaehtoiset jokainen omassa tehtävässään eli pestissään. Monet piirin pestit liittyvät jonkun jaoston toimintaan. Piirin pesteihin voi hakea lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksen piiritoimistoon. Lisätiedot sekä pestaajien yhteystiedot piiritoimistosta!

Tällä hetkellä haussa on henkilöitä seuraaviin pesteihin:

  • Yhteistyökumppanivastaava
  • Talousjaoston jäsen
  • Leirialueisännistöön yksi uusi isäntä
  • Piirilehden päätoimittaja
  • Koulutusohjaajia 3hlö
  • Meripartiojaostoon 2 uutta jäsentä
  • KV-jaoston jäsen

Yhteistyökumppanivastaava

Partiopiirillä on ollut useita yhteistyökumppaneita aikojen saatossa. Nyt haemme yhteiskuntasuhdejaostoon mukaan yhteistyökumppaneista vastaavaa aikuista partiolaista, joka ylläpitää ja luo yhteyksiä nykyisiin ja uusiin yhteistyötahoihin.

Talousjaoston jäsen

Talousjaos kokoontuu 1-2 kertaa vuodessa keskustelemaan ja pohtimaan partiopiirin talouden hoidosta sekä pitää sähköpostikokouksia. Talousjaos kaipailee yhtä uutta aikuista partiolaista mukaan toimintansa. Aikaisempi talousosaaminen ei ole välttämätöntä. Talousjaosta vetää piirihallituksen talousvastaava.

Leirialueisännistöön yksi uusi isäntä

Piirin leirialuetta Saaramaalla hoitaa isännistö piirihallituksen leirialuevastaavan johdolla. Isännistöön etsitään yhtä uutta aikuista jäsentä hoitelemaan muiden isäntien kanssa leirialueen juoksevista asioista.

Piirilehden päätoimittaja

Piirilehti Jänkämä etsii päätoimittajaa. Vastuutehtävänä on koordinoida ja toimittaa neljästi vuodessa ilmestyvä piirilehti. Lehdellä on jo taittaja, sekä monta innokasta toimittajaa. Enää puuttuu innokas henkilö luotsaamaan koko porukkaa! Piirilehdestä vastaa kanssasi piirihallituksen viestintävastaava.

Koulutusohjaajia, 3hlö

Piirin koulutusjaos vastaa pj-kurssien järjestämisestä ja markkinoinnista sekä partionjohtajien houkuttelemisesta Ko-Gi -jatkokurseille ja Ko-Gi kehittämistöiden ohjaamisesta. Koulutusohjaajia tarvitaan lisää, pestiin voi kouluttautua SP:n kursseilla.

Meripartiojaoston Jäseniä, 2hlö

Tule viemään Kymin meripartiota eteenpäin!

KV-jaoston jäsen

Piirin KV toiminnasta vastaava KV-jaos, suunnittelee piirin KV-toimintaa yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

P.S. Haluaisitko ilmoittaa lippukuntasi avoimen pestin täällä? Laita viestiä piiritoimistolle!