Kaikki Mukaan! – SuSe-kisat

Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu 11.05.2019
Kotkassa

Joukkueet: Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 – 8 sudenpentua iältään 7 – 10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10-13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Saattaja: Pentueella/vartiolla on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä
erikseen mainita. Sudenpentukilpailussa saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa.
Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Osallistumismaksu: 50 euroa/joukkue. Maksutapa, maksuohjeet ilmoittautuneille joukkueille ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautuminen: Kilpailuun ilmoittaudutaan viimeistään 23.04.2019 Kuksaan. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Ennakko-ohje: Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille viimeistään 3.5.2019.

Kuksa-linkki ilmoittautumiseen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=26553