SUURI SUSI syys pt-kisa 19.9.2020

 

KISAKUTSU

 

Pyhtään Korpisudet ry kutsuu kaikki pt-kisailusta kiinnostuneet partiolaiset tervetulleeksi Kymenlaakson Partiopiirin partiotaitojen syysmestaruuskilpailuihin Pyhtäälle 19.9.2020 Suuri Susi 2020 -kisaan.

 

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä. Sääntöjen 9 §:stä huolimatta kilpailuun osallistuvien vartioiden lukumäärää ei rajoiteta.

 

Osanotto-oikeus

Osanotto-oikeus on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla.

Partioon tutustujat voivat osallistua ilman jäsenmaksua, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuihin kilpailijana, sekä ulkomaisten partiojärjestöjen jäsenet, jotka ovat järjestäjän toimesta vakuutettuja tai joiden riittävästä vakuutusturvasta on muuten voitu varmistua.

 

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat oranssissa sarjassa, poika- ja sekavartiot vihreässä sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Ikä on toisin sanoen kilpailuvuosi miinus osanottajan syntymävuosi. Kilpailu on päiväkilpailu kaikilla sarjoilla. Kilpailussa ratkaistaan Kymenlaakson Partiopiirin kevätmestaruudet sarjoittain. Lisäksi kilpailussa on keltainen sarja, jossa ei ratkota mestaruutta.

 

 

ORANSSI

  • Kilpailuvartiossa on 4-6 jäsentä.
  • Kaikki jäsenet 12–17-vuotiaita, kaikki naisia.
  • Kilpailuvartion jäsenten yhteenlasketut iät korkeintaan: 4 hlö 58 vuotta, 5 hlö 73 vuotta, 6 hlö 87 vuotta.

 

 

VIHREÄ

  • Kilpailuvartiossa on 4-6 jäsentä.
  • Kaikki jäsenet 12–17-vuotiaita, sekavartio tai poikavartio.
  • Kilpailuvartion jäsenten yhteenlasketut iät korkeintaan: 4 hlö 58 vuotta, 5 hlö 73 vuotta, 6 hlö 87 vuotta.

KELTAINEN

 

  • Kilpailuvartiossa on 2-5 jäsentä.

Etenemistapa

Kilpailureitin pituus on kaikissa sarjoissa enintään 9 kilometriä.

Kilpailu käydään jalan.

 

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailuvartioittain Kuksassa: kuksaan.fi/34292. Ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy 12.9.2020. Osallistumismaksu on 60 euroa/vartio.

Kymenlaakson Partiolaiset ry laskuttaa suoraan kilpailuvartiota tai lippukuntaa ilmoittautumisessa annettujen tietojen mukaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava mahdolliset erityisruokavaliot. Kisakeskuksessa on tarjolla ruoka maaliin tulon jälkeen.

 

Kilpailusta pois jäävän vartion maksuja ei palauteta, mutta lippukunnalla on mahdollisuus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, yhden lämpimän aterian, peseytymis mahdollisuuden kilpailun jälkeen, sekä palkinnot parhaiten menestyneille vartioille.

 

Ennakko-ohje

Ennakko-ohje julkaistaan ilmoittautumisen päätyttyä kilpailun verkkosivuilla ja toimitetaan kilpailuvartioille sähköpostitse. Tehtäväluettelo lähetetään ilmoittautuneille ja se on nähtävissä verkkosivuilla tämän jälkeen.

 

 

Järjestäjät ja lisätietoja

Pyhtään Korpisudet ry

Kilpailunjohtaja Jouni ”Immu” Salama, etunimi.sukunimi@korpisudet.fi

Järjestelysihteeri Hemi Suvijärvi / Janne Korhonen

etunimi.sukunimi@korpisudet.fi (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla)

 

Tekijäksi

Tule mukaan tekemään Suuri Susi 2020 -kisaa!

Ilmoittaudu kilpailun johtajalle!