Kaste 2018

KASTE 2018

Ajankohta:

06.05.2018

Paikka:

Utti

Hinta:

45€/ pentue t. joukkue

 

Ilmoittautumisaika:

18.4.2018 mennessä osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19483

 

Kymijoen Koukkaajat kutsuvat kaikki Kymin sudenpennut ja seikkailijat päiväretkelle Uttiin!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden kevätkilpailu Kaste 2018 vie laumat ja joukkueet matkalle veden äärelle! Saimaannorppa Kerttu matkustaa halki Suomen vesistöjen ja tutustuu samalla paikallisiin partiolaisiin.

 

Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Sudenpentu- ja seikkailijakisa voi olla lasten ja vanhempien yhteinen tapahtuma – kutsukaa siis lasten vanhemmat mukaan saattajiksi!

 

JOUKKUEET

Kilpailuryhmän koko on 4–7 sudenpentua tai seikkailijaa. Pentueen/ joukkueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2018 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Kilpailuun on mahdollista osallistua myös pienemmällä pentueella, mutta tämä vaikuttaa tehtävien tekemiseen. Mikäli ryhmässä on kahdeksan jäsentä, suositellaan siitä tehtävän kaksi pentuetta, jolloin tehtävien toteuttaminen on mielekkäämpää.

 

SAATTAJA

Ryhmillä on oltava mukana vähintään 15–vuotias saattaja, joka kulkee ryhmän mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

 

OSALLISTUMISMAKSU

45€/joukkue.  Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin sekä lämpimän aterian.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittaudutaan ryhmittäin 18.4. mennessä Kuksaan. Ilmoittautuminen on sitova. Kilpailusta poisjäävän ryhmän osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa sen tilalle toinen ryhmä samaan sarjaan. Ilmoittautumisessa on mainittava joukkueen nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Ennakko-ohje lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille pentueille viimeistään 28.4.

 

TEHTÄVÄLUETTELO

Suomenlahti/ LAUTTA
Vantaanjoki/ KIERRÄTYS
Kymijoki/ MERIMERKIT
Imatran koski/ YLITYS
Saimaa/ KALASTAJA
Itämeri/ KALAT
Lokan tekoallas/ LINNUT
Perämeri/ MAUKASTA RUOKAA
Päijänne/ SUUNNISTUS
Pohjanlahti/ ENSIAPU

 

LISÄTIEDOT

Kilpailunjohtaja: Ilkka Korppi, 040 527 3056,  ilkka(at)korppi.fi
Järjestelysihteeri: Emilia Mänttäri, 0400 740988 emilia.manttari(at)partio.fi